ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τον Ιανουάριο του 2017 ιδρύσαμε για Σας, αθλητικό-πολιτιστικό σωματείο με την επωνυμία «ΤΡΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» (TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL), «TRI.C.C.C.» με έδρα την πόλη της Κορίνθου.

Σκοπός του σωματείου μας, είναι η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, η άσκηση με διάφορα αθλήματα του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής καταστάσεως, η ψυχαγωγία τους γενικά, η προαγωγή της κοινωνικότητας και συναδέλφωσης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος, καθώς επίσης και η εξασφάλιση, διαφύλαξη και εξύψωση της ποιότητας ζωής των μελών του σωματείου, σε θέματα που έχουν σχέση με την υγεία, τον αθλητισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Στο TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL, προβλέπεται η λειτουργία τμημάτων Τριάθλου, Κολύμβησης, Ποδηλασίας, Δρόμου μέσων και μεγάλων αποστάσεων και Υδατοσφαίρισης. Διοργανώνει αγώνες κατά άθλημα, σύμφωνα με τα γενικά και τα ειδικά προγράμματα, φιλικούς αγώνες, κύπελλα, και προετοιμάζει τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να συμμετάσχουν σε τοπικά, περιφερειακά, Πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Giannis

Γιάννης

Alexandros

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

TOP Do NOT follow this link or you will be banned from the site!