ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf

Πατήστε το εικονίδιο για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα του KORFOS MULTI RACES

KORFOS SEA CHALLENGE
1km - 2.5km - 5km

Πάρε μέρος στους αγώνες κολύμβησης KORFOS SEA CHALLENGE. Υπάρχουν τρεις διαδρομές από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις το 1km, τα 2.5km ή τα 5km. Διάβασε παρακάτω για την κάθε διαδρομή ξεχωριστά την Περιγραφή του Αγώνα, τις Ηλικιακές Κατηγορίες, το Κόστος Συμμετοχής και Δήλωσε Συμμετοχή!

 

KORFOS SEA CHALLENGE 1km

Οι αγώνες «KORFOS MULTI RACES» θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς  που ακολουθούν.

 • Κάθε αθλητής/τρια λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ελεύθερη βούληση και προσωπική του ευθύνη, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς για να μπορούν να συμμετάσχουν με ασφάλεια.
 • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής τους. Σε περίπτωση εξαιρετικά δυσμενών καιρικών  συνθηκών, δύναται η Οργανωτική Επιτροπή, να αποφασίσει την αναβολή της διοργάνωσης και να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Σωματείου.
 • Οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.
 • Στους αγώνες «KORFOS MULTI RACES» μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές ηλικίας 10-17ετών, θα πρέπει να έχουν έγγραφη γονική συναίνεση. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.
 • Επιπλέον αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκεια του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.
 • Ο κάθε αθλητής/τρια πρέπει να παραλάβει τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του από την γραμματεία, αυτοπροσώπως , την ημέρα και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί , με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής/τρια  μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπος του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα ή κολυμβητή.
 • Κάθε αθλητής/τρια δρόμου θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον αγώνα. Η πρόσβαση στο σημείο εκκίνησης, τερματισμού καθώς και στη διαδρομή του αγώνα, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές  (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).
 • Κάθε αθλητής/τρια κολύμβησης θα πρέπει να φορά στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης. Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της χέρια (μπράτσα). Η διαδικασία αυτή θα γίνει στην γραμματεία. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό του/της κολυμβητή/τριας .
 • Κάθε αθλητής/τριας του αγωνίσματος Χ-KORFOS RELAY RACE στο τμήμα της κολύμβησης θα πρέπει να φοράει στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης . Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της  χέρια (μπράτσα). Όλες οι αλλαγές θα γίνουν εντός της ζώνης αλλαγής. Ο αθλητής του δρομικού τμήματος θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί όλη η ομάδα από τον αγώνα. Ο αθλητής της κολύμβησης μετά το πρώτο τμήμα της κολύμβησης  και την αλλαγή της σκυτάλης  θα αναμένει  στην ζώνη αλλαγής σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο έως ότου επιστρέψει ο αθλητής της ομάδας του.
 • Οι αθλητές θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα. Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα, χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.
 • Κάθε αθλητής/τρια συναινεί στη χρήση της εικόνας του κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και των κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του, καθώς επίσης δύναται να αλλάξει και την προκαθορισμένη διαδρομή των δυο αποστάσεων χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση. Φυσικά θα υπάρχει σχετική  ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ο αγώνας καλύπτεται υγειονομικά από τους διοργανωτές σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων, με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες των 5 και των 14 χλμ τρεξίματος να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Για τους αθλητές του Χ-KORFOS και των κολυμβητικών αγώνων θα πρέπει κατά την εγγραφή τους να αποστείλουν πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ότι είναι ικανοί να πάρουν μέρος σε αθλητικούς αγώνες ή φωτοτυπία  δελτίο κολυμβητικού, τριαθλητικού συλλόγου σε ισχύ.

Στον αγώνα KORFOS SEA CHALLENGE 1km θα δοθούν Κύπελλα στον πρώτο άνδρα κάθε ηλικιακής κατηγορίας και στην πρώτη γυναίκα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Όσοι τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια του αγώνα.

01 ΣΕΠΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

12:00-18:30: ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Κοινοτικό γραφείο του Κόρφου στην παραλία δίπλα από το καφέ Ναυτίλος.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR RUN 500m»

17:50: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης

18:00: Εκκίνηση του αγώνα

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 14Km»

17:50: Επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης για να μεταφερθούν οι αθλητές, από την γραμματεία που βρίσκετε στο κοινοτικό γραφείο του Κόρφου, στον χώρο εκκίνησης που θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Βλάσση στο δρόμο πλησίον της μάνδρας οικοδομικών υλικών Γκεζερλή.

18:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

18:45: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 5Km»

18:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

19:00: Εκκίνηση αγώνα

 

21:00: Απονομές

02 ΣΕΠΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χώρος της γραμματείας καθώς και της εκκίνησης των αγώνων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα των αγώνων: 

α) KORFOS SEA CHALLENGE 1km - 2.5km -5km

β) Χ- KORFOS 

γ) X-KORFOS RELAY RACE

θα γίνουν στην τοποθεσία καφέ  AL MARE  στην είσοδο του Κόρφου.

 

06:30-10:30:  ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 06:30 έως τις 10:30 το πρωί να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο καφέ  AL MARE που βρίσκετε στην είσοδο του Κόρφου.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «X-KORFOS & X- KORFOS RELAY RACE»

07:00: Άνοιγμα ζώνης αλλαγής. Θα αναχωρήσει λεωφορείο από το καφέ AL MARE για να μεταφέρει τους αθλητές στην ζώνη αλλαγής, να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να τους επιστρέψει πίσω στο σημείο της εκκίνησης του αγώνα.

07:30: Κλείσιμο ζώνης αλλαγής

07:45: Τεχνική ενημέρωση αθλητών

08:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR SWIM 150m»  

10:20: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης .

10:30: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS SEA CHALLENGE 1km, 2.5 km & 5 km»

10:50: Τεχνική ενημέρωση.

11:00: Ταυτόχρονη Εκκίνηση των αγώνων.

 

14:00:  Απονομές

1) Με κάρτα Master ή Visa

Στη Φόρμα Συμμετοχής επιλέξτε Τρόποι Πληρωμής: Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal ακόμα και εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε αυτήν αρκεί να έχετε μία κάρτα master ή visa. Ο τρόπος αυτός συμπεριλαμβάνει επιπλέον έξοδα +1,25€.

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς ή με E-banking Πειραιώς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ «Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5509089048468

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8901725090005509089048468

BIC: PIRBGRAA

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Παρακαλούμε όπως αναγράφετε ΡΗΤΑ το Ονοματεπώνυμό σας (του αθλητή που συμμετέχει) στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πεδίο.

 • Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή της συμμετοχής επιβαρύνουν τον αθλητή
 • Αθλητές που δεν παρουσιάζονται στον αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλλει.

KORFOS SEA CHALLENGE 2.5km

Οι αγώνες «KORFOS MULTI RACES» θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς  που ακολουθούν.

 • Κάθε αθλητής/τρια λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ελεύθερη βούληση και προσωπική του ευθύνη, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς για να μπορούν να συμμετάσχουν με ασφάλεια.
 • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής τους. Σε περίπτωση εξαιρετικά δυσμενών καιρικών  συνθηκών, δύναται η Οργανωτική Επιτροπή, να αποφασίσει την αναβολή της διοργάνωσης και να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Σωματείου.
 • Οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.
 • Στους αγώνες «KORFOS MULTI RACES» μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές ηλικίας 10-17ετών, θα πρέπει να έχουν έγγραφη γονική συναίνεση. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.
 • Επιπλέον αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκεια του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.
 • Ο κάθε αθλητής/τρια πρέπει να παραλάβει τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του από την γραμματεία, αυτοπροσώπως , την ημέρα και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί , με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής/τρια  μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπος του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα ή κολυμβητή.
 • Κάθε αθλητής/τρια δρόμου θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον αγώνα. Η πρόσβαση στο σημείο εκκίνησης, τερματισμού καθώς και στη διαδρομή του αγώνα, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές  (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).
 • Κάθε αθλητής/τρια κολύμβησης θα πρέπει να φορά στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης. Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της χέρια (μπράτσα). Η διαδικασία αυτή θα γίνει στην γραμματεία. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό του/της κολυμβητή/τριας .
 • Κάθε αθλητής/τριας του αγωνίσματος Χ-KORFOS RELAY RACE στο τμήμα της κολύμβησης θα πρέπει να φοράει στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης . Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της  χέρια (μπράτσα). Όλες οι αλλαγές θα γίνουν εντός της ζώνης αλλαγής. Ο αθλητής του δρομικού τμήματος θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί όλη η ομάδα από τον αγώνα. Ο αθλητής της κολύμβησης μετά το πρώτο τμήμα της κολύμβησης  και την αλλαγή της σκυτάλης  θα αναμένει  στην ζώνη αλλαγής σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο έως ότου επιστρέψει ο αθλητής της ομάδας του.
 • Οι αθλητές θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα. Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα, χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.
 • Κάθε αθλητής/τρια συναινεί στη χρήση της εικόνας του κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και των κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του, καθώς επίσης δύναται να αλλάξει και την προκαθορισμένη διαδρομή των δυο αποστάσεων χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση. Φυσικά θα υπάρχει σχετική  ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ο αγώνας καλύπτεται υγειονομικά από τους διοργανωτές σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων, με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες των 5 και των 14 χλμ τρεξίματος να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Για τους αθλητές του Χ-KORFOS και των κολυμβητικών αγώνων θα πρέπει κατά την εγγραφή τους να αποστείλουν πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ότι είναι ικανοί να πάρουν μέρος σε αθλητικούς αγώνες ή φωτοτυπία  δελτίο κολυμβητικού, τριαθλητικού συλλόγου σε ισχύ.

Στον αγώνα KORFOS SEA CHALLENGE 2.5km θα δοθούν Κύπελλα στον πρώτο άνδρα κάθε ηλικιακής κατηγορίας και στην πρώτη γυναίκα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Όσοι τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια του αγώνα.

01 ΣΕΠΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

12:00-18:30: ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Κοινοτικό γραφείο του Κόρφου στην παραλία δίπλα από το καφέ Ναυτίλος.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR RUN 500m»

17:50: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης

18:00: Εκκίνηση του αγώνα

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 14Km»

17:50: Επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης για να μεταφερθούν οι αθλητές, από την γραμματεία που βρίσκετε στο κοινοτικό γραφείο του Κόρφου, στον χώρο εκκίνησης που θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Βλάσση στο δρόμο πλησίον της μάνδρας οικοδομικών υλικών Γκεζερλή.

18:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

18:45: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 5Km»

18:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

19:00: Εκκίνηση αγώνα

 

21:00: Απονομές

02 ΣΕΠΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χώρος της γραμματείας καθώς και της εκκίνησης των αγώνων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα των αγώνων: 

α) KORFOS SEA CHALLENGE 1km - 2.5km -5km

β) Χ- KORFOS 

γ) X-KORFOS RELAY RACE

θα γίνουν στην τοποθεσία καφέ  AL MARE  στην είσοδο του Κόρφου.

 

06:30-10:30:  ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 06:30 έως τις 10:30 το πρωί να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο καφέ  AL MARE που βρίσκετε στην είσοδο του Κόρφου.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «X-KORFOS & X- KORFOS RELAY RACE»

07:00: Άνοιγμα ζώνης αλλαγής. Θα αναχωρήσει λεωφορείο από το καφέ AL MARE για να μεταφέρει τους αθλητές στην ζώνη αλλαγής, να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να τους επιστρέψει πίσω στο σημείο της εκκίνησης του αγώνα.

07:30: Κλείσιμο ζώνης αλλαγής

07:45: Τεχνική ενημέρωση αθλητών

08:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR SWIM 150m»  

10:20: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης .

10:30: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS SEA CHALLENGE 1km, 2.5 km & 5 km»

10:50: Τεχνική ενημέρωση.

11:00: Ταυτόχρονη Εκκίνηση των αγώνων.

 

14:00:  Απονομές

1) Με κάρτα Master ή Visa

Στη Φόρμα Συμμετοχής επιλέξτε Τρόποι Πληρωμής: Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal ακόμα και εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε αυτήν αρκεί να έχετε μία κάρτα master ή visa. Ο τρόπος αυτός συμπεριλαμβάνει επιπλέον έξοδα +1,25€.

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς ή με E-banking Πειραιώς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ «Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5509089048468

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8901725090005509089048468

BIC: PIRBGRAA

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Παρακαλούμε όπως αναγράφετε ΡΗΤΑ το Ονοματεπώνυμό σας (του αθλητή που συμμετέχει) στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πεδίο.

 • Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή της συμμετοχής επιβαρύνουν τον αθλητή
 • Αθλητές που δεν παρουσιάζονται στον αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλλει.

KORFOS SEA CHALLENGE 5km

Οι αγώνες «KORFOS MULTI RACES» θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς  που ακολουθούν.

 • Κάθε αθλητής/τρια λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ελεύθερη βούληση και προσωπική του ευθύνη, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς για να μπορούν να συμμετάσχουν με ασφάλεια.
 • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής τους. Σε περίπτωση εξαιρετικά δυσμενών καιρικών  συνθηκών, δύναται η Οργανωτική Επιτροπή, να αποφασίσει την αναβολή της διοργάνωσης και να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Σωματείου.
 • Οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.
 • Στους αγώνες «KORFOS MULTI RACES» μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές ηλικίας 10-17ετών, θα πρέπει να έχουν έγγραφη γονική συναίνεση. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.
 • Επιπλέον αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκεια του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.
 • Ο κάθε αθλητής/τρια πρέπει να παραλάβει τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του από την γραμματεία, αυτοπροσώπως , την ημέρα και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί , με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής/τρια  μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπος του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα ή κολυμβητή.
 • Κάθε αθλητής/τρια δρόμου θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον αγώνα. Η πρόσβαση στο σημείο εκκίνησης, τερματισμού καθώς και στη διαδρομή του αγώνα, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές  (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).
 • Κάθε αθλητής/τρια κολύμβησης θα πρέπει να φορά στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης. Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της χέρια (μπράτσα). Η διαδικασία αυτή θα γίνει στην γραμματεία. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό του/της κολυμβητή/τριας .
 • Κάθε αθλητής/τριας του αγωνίσματος Χ-KORFOS RELAY RACE στο τμήμα της κολύμβησης θα πρέπει να φοράει στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης . Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της  χέρια (μπράτσα). Όλες οι αλλαγές θα γίνουν εντός της ζώνης αλλαγής. Ο αθλητής του δρομικού τμήματος θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί όλη η ομάδα από τον αγώνα. Ο αθλητής της κολύμβησης μετά το πρώτο τμήμα της κολύμβησης  και την αλλαγή της σκυτάλης  θα αναμένει  στην ζώνη αλλαγής σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο έως ότου επιστρέψει ο αθλητής της ομάδας του.
 • Οι αθλητές θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα. Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα, χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.
 • Κάθε αθλητής/τρια συναινεί στη χρήση της εικόνας του κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και των κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του, καθώς επίσης δύναται να αλλάξει και την προκαθορισμένη διαδρομή των δυο αποστάσεων χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση. Φυσικά θα υπάρχει σχετική  ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ο αγώνας καλύπτεται υγειονομικά από τους διοργανωτές σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων, με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες των 5 και των 14 χλμ τρεξίματος να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Για τους αθλητές του Χ-KORFOS και των κολυμβητικών αγώνων θα πρέπει κατά την εγγραφή τους να αποστείλουν πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ότι είναι ικανοί να πάρουν μέρος σε αθλητικούς αγώνες ή φωτοτυπία  δελτίο κολυμβητικού, τριαθλητικού συλλόγου σε ισχύ.

Στον αγώνα KORFOS SEA CHALLENGE 5km θα δοθούν Κύπελλα στον πρώτο άνδρα κάθε ηλικιακής κατηγορίας και στην πρώτη γυναίκα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Όσοι τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια του αγώνα.

01 ΣΕΠΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

12:00-18:30: ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Κοινοτικό γραφείο του Κόρφου στην παραλία δίπλα από το καφέ Ναυτίλος.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR RUN 500m»

17:50: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης

18:00: Εκκίνηση του αγώνα

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 14Km»

17:50: Επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης για να μεταφερθούν οι αθλητές, από την γραμματεία που βρίσκετε στο κοινοτικό γραφείο του Κόρφου, στον χώρο εκκίνησης που θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Βλάσση στο δρόμο πλησίον της μάνδρας οικοδομικών υλικών Γκεζερλή.

18:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

18:45: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 5Km»

18:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

19:00: Εκκίνηση αγώνα

 

21:00: Απονομές

02 ΣΕΠΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χώρος της γραμματείας καθώς και της εκκίνησης των αγώνων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα των αγώνων: 

α) KORFOS SEA CHALLENGE 1km - 2.5km -5km

β) Χ- KORFOS 

γ) X-KORFOS RELAY RACE

θα γίνουν στην τοποθεσία καφέ  AL MARE  στην είσοδο του Κόρφου.

 

06:30-10:30:  ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 06:30 έως τις 10:30 το πρωί να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο καφέ  AL MARE που βρίσκετε στην είσοδο του Κόρφου.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «X-KORFOS & X- KORFOS RELAY RACE»

07:00: Άνοιγμα ζώνης αλλαγής. Θα αναχωρήσει λεωφορείο από το καφέ AL MARE για να μεταφέρει τους αθλητές στην ζώνη αλλαγής, να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να τους επιστρέψει πίσω στο σημείο της εκκίνησης του αγώνα.

07:30: Κλείσιμο ζώνης αλλαγής

07:45: Τεχνική ενημέρωση αθλητών

08:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR SWIM 150m»  

10:20: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης .

10:30: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS SEA CHALLENGE 1km, 2.5 km & 5 km»

10:50: Τεχνική ενημέρωση.

11:00: Ταυτόχρονη Εκκίνηση των αγώνων.

 

14:00:  Απονομές

1) Με κάρτα Master ή Visa

Στη Φόρμα Συμμετοχής επιλέξτε Τρόποι Πληρωμής: Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal ακόμα και εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε αυτήν αρκεί να έχετε μία κάρτα master ή visa. Ο τρόπος αυτός συμπεριλαμβάνει επιπλέον έξοδα +1,25€.

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς ή με E-banking Πειραιώς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ «Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5509089048468

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8901725090005509089048468

BIC: PIRBGRAA

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Παρακαλούμε όπως αναγράφετε ΡΗΤΑ το Ονοματεπώνυμό σας (του αθλητή που συμμετέχει) στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πεδίο.

 • Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή της συμμετοχής επιβαρύνουν τον αθλητή
 • Αθλητές που δεν παρουσιάζονται στον αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλλει.

KORFOS MULTI RACES

TOP