Η δύναμη σου πάθος μας
Το χαμόγελο σου στόχος μας
Γέμισε θετική ενέργεια
Γίνε ένα με τη φύση

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.), η κοινότητα Κόρφου Κορινθίας και ο σύλλογος «Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου», σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.», διοργανώνουν  το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16  Ιουνίου 2019, για δεύτερη φορά στoν Κόρφο Κορινθίας, αθλητικούς αγώνες δρόμου, κολύμβησης  και extreme aquathlon, με την ονομασία  «KORFOS MULTI RACES SELONDA 2019».  

Οι αγώνες αυτοί προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους όσους λάβουν μέρος να δοκιμάσουν τα όρια τους τρέχοντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση και κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού κόλπου και περιλαμβάνουν :

 • Δρόμο 5.2 km και 14 km και Δρόμο 500m παίδων
 • Κολύμβηση 1.5 και 4 km  και  Κολύμβηση 150m παίδων
 • Extreme aquathlon 1km/swim – 10km/run - 1 km/swim

** Οι αγώνες διεξάγονται υπό την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π.)

Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ο αγώνας καλύπτεται υγειονομικά από τους διοργανωτές, με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες των 5.2 και των 14 χλμ τρεξίματος να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Για τους αθλητές του Χ-KORFOS και των κολυμβητικών αγώνων θα πρέπει κατά την εγγραφή τους να αποστείλουν πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ότι είναι ικανοί να πάρουν μέρος σε αθλητικούς αγώνες ή φωτοτυπία  δελτίο κολυμβητικού, τριαθλητικού συλλόγου σε ισχύ .

Κανονισμοί Αγώνων

Οι αγώνες «KORFOS MULTI RACES» θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς  που ακολουθούν.

 • Κάθε αθλητής/τρια λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ελεύθερη βούληση και προσωπική του ευθύνη, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς για να μπορούν να συμμετάσχουν με ασφάλεια.
 • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής τους. Σε περίπτωση εξαιρετικά δυσμενών καιρικών  συνθηκών, δύναται η Οργανωτική Επιτροπή, να αποφασίσει την αναβολή της διοργάνωσης και να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Σωματείου.
 • Οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.
 • Στους αγώνες «KORFOS MULTI RACES» μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές ηλικίας 10-17ετών, θα πρέπει να έχουν έγγραφη γονική συναίνεση.
 • Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.
 • Επιπλέον αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκεια του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.
 • Ο κάθε αθλητής/τρια πρέπει να παραλάβει τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του από την γραμματεία, αυτοπροσώπως , την ημέρα και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί , με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής/τρια  μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπος του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα ή κολυμβητή.
 • Κάθε αθλητής/τρια δρόμου θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον αγώνα. Η πρόσβαση στο σημείο εκκίνησης, τερματισμού καθώς και στη διαδρομή του αγώνα, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές  (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).
 • Κάθε αθλητής/τρια κολύμβησης θα πρέπει να φορά στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης. Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της χέρια (μπράτσα). Η διαδικασία αυτή θα γίνει στην γραμματεία. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό του/της κολυμβητή/τριας .
 • Κάθε αθλητής/τριας του αγωνίσματος Χ-KORFOS και RELAY RACE στο τμήμα της κολύμβησης θα πρέπει να φοράει στο κεφάλι ειδικό σκουφάκι της διοργάνωσης, μαγιό και γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης . Απαγορεύεται η χρήση neoprene σε οποιαδήποτε μορφή του (wetsuits). Ο αριθμός συμμετοχής του/της θα αναγράφεται με ειδικό μαρκαδόρο ψηλά σε φανερό σημείο και στα δυο του/της  χέρια (μπράτσα). Όλες οι αλλαγές θα γίνουν εντός της ζώνης αλλαγής. Ο αθλητής του δρομικού τμήματος θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί όλη η ομάδα από τον αγώνα. Ο αθλητής της κολύμβησης μετά το πρώτο τμήμα της κολύμβησης  και την αλλαγή της σκυτάλης  θα αναμένει  στην ζώνη αλλαγής σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο έως ότου επιστρέψει ο αθλητής της ομάδας του.
 • Οι αθλητές θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα. Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα, χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.
 • Κάθε αθλητής/τρια συναινεί στη χρήση της εικόνας του κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και των κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του, καθώς επίσης δύναται να αλλάξει και την προκαθορισμένη διαδρομή των δυο αποστάσεων χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση. Φυσικά θα υπάρχει σχετική  ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

ΕΠΑΘΛΑ

Γενική κατάταξη

Σε όλους τους αγώνες θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους νικητές και στις 3 πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης. Στις ομαδικές συμμετοχές θα δοθούν κύπελλα στις 3 πρώτες ομάδες που θα τερματίσουν τον αγώνα.

Ηλικιακές κατηγορίες

Σε όλους τους αγώνες θα δοθούν κύπελλα στον πρώτο άνδρα κάθε ηλικιακής κατηγορίας και στην πρώτη γυναίκα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Όσοι τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο. Οι αθλητές που θα έχουν βραβευτεί ήδη στην γενική κατάταξη θα εξαιρούνται και θα βραβεύονται οι αμέσως επόμενοι.

Μετάλλια

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια του αγώνα.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος και θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

15 ΙΟΥΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

12:00-19:00: ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Κοινοτικό γραφείο του Κόρφου στην παραλία δίπλα από το καφέ Ναυτίλος.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR RUN 500m»

18:20: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης

18:30: Εκκίνηση του αγώνα

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 14Km»

18:20: Επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης για να μεταφερθούν οι αθλητές, από την γραμματεία που βρίσκεται στο κοινοτικό γραφείο του Κόρφου, στον χώρο εκκίνησης που θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Βλάσση στο δρόμο πλησίον της μάνδρας οικοδομικών υλικών Γκεζερλή.

19:00: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

19:15: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS RUN 5.2Km»

19:20: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης

19:30: Εκκίνηση αγώνα  

 

21:00: Απονομές

16 ΙΟΥΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

06:30-10:30: ΆΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 06:30 έως τις 10:30 το πρωί να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχο για τον καθένα πακέτο συμμετοχής. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο καφέ AL MARE που βρίσκεται στην είσοδο του Κόρφου.

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή δίπλωμα οδήγησης.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «X-KORFOS & X- KORFOS RELAY RACE»

07:00: Άνοιγμα ζώνης αλλαγής. Θα αναχωρήσει λεωφορείο από το καφέ AL MARE για να μεταφέρει τους αθλητές στην ζώνη αλλαγής, να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να τους επιστρέψει πίσω στο σημείο της εκκίνησης του αγώνα.

07:30: Κλείσιμο ζώνης αλλαγής

07:45: Τεχνική ενημέρωση αθλητών

08:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS JUNIOR SWIM 150m»

10:20: Συγκέντρωση των μικρών αθλητών στο χώρο εκκίνησης.

10:30: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS SEA CHALLENGE 1.5km»

11:50: Τεχνική ενημέρωση.

12:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «KORFOS SEA CHALLENGE 4km»

11:00: Επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης για να μεταφερθούν οι αθλητές, από την γραμματεία που βρίσκεται στο καφέ AL MARE στην είσοδο της πόλης, στον χώρο εκκίνησης που θα βρίσκεται στον όρμο Σελόντα.

11:50: Τεχνική ενημέρωση.

12:00: Εκκίνηση του αγώνα.

 

14:00: Απονομές

Λίγα λόγια για τον Κόρφο Κορινθίας

Ο Κόρφος είναι ένα όμορφο παραλιακό χωριό που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά όρια της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

Η απόσταση του από την Αθήνα είναι 130 χλμ. Η αύξηση του πληθυσμού του οφείλεται στη συνεχή ανοικοδόμηση τουριστικών εγκαταστάσεων και εξοχικών κατοικιών από ντόπιους και ξένους.

Είναι ένας παραλιακός οικισμός, με παραλίες τις οποίες περιβάλλουν οι πευκόφυτες πλαγιές της περιοχής. Σε μικρή απόσταση από το χωριό βρίσκεται ο όρμος της «Σελόντας», που ήταν το καταφύγιο του υποβρυχίου «Παπανικολής», του οποίου Πλωτάρχης ήταν ο, εκ μητρός καταγόμενος από το Σοφικό, Μιλτιάδης Ιατρίδης.

Ο όρμος της «Σελόντας» είναι το φυσικό σύνορο των περιφερειακών ενοτήτων Κορινθίας και Αργολίδος. Πολλοί κάτοικοι του Σοφικού, που ασχολούνταν με το εμπόριο της ρητίνης (το έτος 1886, το Σοφικό παρήγαγε 500.000 οκάδες ρητίνης ετησίως), μετοίκησαν στις ανατολικές ακτές της περιοχής, ώστε να εμπορεύονται ευκολότερα, μέσω της θαλάσσης, το προϊόν που παρήγαγαν.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι έμποροι αυτοί έμειναν μόνιμα στις παραθαλάσσιες πλαγιές, δημιουργώντας τον Κόρφο, ενώ οι περισσότεροι απόγονοί τους ασχολήθηκαν με τη θάλασσα εν γένει, είτε ως αλιείς, είτε ως Αξιωματικοί του Ναυτικού.

Ο Κόρφος συνδέεται με το Σοφικό κοινωνικά και οικονομικά, άρα είναι φυσικό «να μετέχει και της εν γένει πολιτικής και θρησκευτικής ζωής αυτού», σύμφωνα με τον συγγραφέα Τάσο Γριτσόπουλο και όσα αναφέρει στο έργο του «Τα μνημεία του Σοφικού».

Όπως και στο Σοφικό, έτσι και στον Κόρφο, υπάρχουν χριστιανικά μνημεία. Λαμπρότερο όλων είναι το παλαιό Καθολικό της Παναγίας του Στείρι, που κτίσθηκε τον 11ο αιώνα και σχετίζεται με την παρουσία του Οσίου Λουκά του Στειριώτου στην Κορινθία.

Αξιόλογα μνημεία είναι, επίσης, ο Ναός της Αγίας Άννης και ο Ναός των Αγίων Πάντων, οι οποίοι ήταν κάποτε τα Καθολικά δυο αντίστοιχων μοναστηριών.

Ενοριακός Ναός του Κόρφου είναι σήμερα ο Ναός της Ζωοδόχου Πηγής, ο οποίος κτίσθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα απ' τους αλιείς του χωριού. Πηγή πληροφοριών: www.korfos.gr

Λίγα λόγια για τον Όρμο Σελόντα

Η ομάδα του « Triathlon Club Corinth Canal» σε καλεί να ζήσεις την αξέχαστη εμπειρία του να κολυμπήσεις και να αγωνιστείς στον ξακουστό ιστορικά «Όρμο Σελόντα», ένα μικρό θαλάσσιο όρμο, ένα μακρόστενο κολπίσκο, με καταγάλανα νερά και κατάφυτες πλαγιές, που βρίσκεται στα σύνορα της Κορινθίας με την Αργολίδα.

Ο «Όρμος Σελόντα», έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν το σωτήριο κρησφύγετο του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής».

Πολλοί το παρομοιάζουν με τις νορβηγικές κοιλάδες που πλημμύρισαν με νερό του ωκεανού πριν από χιλιάδες χρόνια και είναι ευρέως γνωστές ως «Φιόρδ».

Είναι κλειστός με βαθιά νερά, γι αυτό και ο ηρωικός κυβερνήτης του «Παπανικολής», Μίλτων Ιατρίδης, τον χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο για τις επιχειρήσεις του εναντίων των Ιταλών.

Το ελληνικό υποβρύχιο που είχε πάρει το όνομά του από τον Ψαριανό πυρπολητή Δημήτριο Παπανικολή, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιταλών στη διάρκεια του πολέμου.

Ο Ιατρίδης καταγόταν από το Σοφικό Κορινθίας, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται κοντά στον κόλπο. Από τον Ιούνιο του 1941 οι Ιταλοί είχαν καταλάβει το χωριό του, λόγω της πλεονεκτικής γεωγραφικής του θέσης.

Θέλοντας λοιπόν ο Ιατρίδης να συμβάλει στον ελληνικό αγώνα, κατά την διάρκεια των πρώτων χρόνων της Κατοχής, παρελάμβανε από το Σοφικό κι επιβίβαζε Άγγλους και Νεοζηλανδούς σαμποτέρ, που είχαν έλθει για δολιοφθορές , και τους μετέφερε στην Κρήτη και τη Μέση Ανατολή για να συνεχίσουν τον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Πολύτιμος βοηθός του Πλωτάρχη ήταν ο Ιερέας του Σοφικού π. Γεώργιος Καρβούνης, ο οποίος παρελάμβανε τους σαμποτέρ απ' τα διάφορα μέρη του χωριού και τους μετέφερε στο καταφύγιο του «Παπανικολής» στον «Όρμο Σελόντα».

Η φυσική θέση του «Όρμου Σελόντα», έκανε το υποβρύχιο αθέατο στους εχθρούς και έτσι οι ναύτες του μπορούσαν να πάρουν εκεί αέρα, οξυγόνο και να ξεκουραστούν.

Το ηρωικό υποβρύχιο «Παπανικολής» συνολικά εκτέλεσε 14 περιπολίες και βύθισε αντίπαλα σκάφη συνολικού εκτοπίσματος 13.000 τόνων.

Το πλήρωμά του διακρινόταν για την τόλμη του, καθώς δεν δίσταζε να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον των εχθρικών πλοίων και να τα βυθίζει γρήγορα χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

Χάρη στους ελιγμούς του τολμηρού κυβερνήτη κατάφερνε να ξεφεύγει εύκολα από τις αντεπιθέσεις των Ιταλών. Η πολεμική του δράση εκτεινόταν στο Αιγαίο, τη Μέση Ανατολή και την Αδριατική θάλασσα.

Σήμερα ο πυργίσκος του υποβρυχίου «Παπανικολής» διατηρήθηκε στη βάση υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως έκθεμα στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στον Πειραιά όπου μπορεί ελεύθερα να τον θαυμάσει το κοινό.

Προτάσεις διαμονής από την Agency & Tourism Enterprises

Η εταιρεία Α.Τ.Ε. (Agency & Tourism Enterprises) προσφέρει ένα ευρύ πακέτο υπηρεσιών στην εγχώρια και ξένη αγορά, συνδυάζοντας δύο βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης, το Real Estate και τον Tουρισμό.

Ο τομέας των ακινήτων περιλαμβάνει αγοραπωλησίες οικοπέδων και ιδιαίτερα προσεγμένων κατοικιών, όλο το κατασκευαστικό φάσμα από σχεδιασμό-οικοδόμηση έως ανακαίνιση-συντήρηση, καθώς επίσης και την αξιοποίηση ακινήτων.

Ο τουριστικός τομέας περιλαμβάνει την άσκηση κάθε είδους τουριστικών δραστηριοτήτων, όπως την ενοικίαση εξοχικών κατοικιών, τουριστικών επαύλεων, συγκροτημάτων, παροχή VIP υπηρεσιών κτλ.

Η Α.Τ.Ε. δημιουργήθηκε όταν μια ομάδα από επιτυχημένους επαγγελματίες αποφάσισαν να ενώσουν το know-how και τις δυνάμεις τους κάτω από ένα κοινό τρίπτυχο όραμα: άριστες κατασκευές, εξαιρετικές τοποθεσίες, premium υπηρεσίες Κοινή πίστη τους είναι ότι «η Ελλάδα είναι ένας πανέμορφος τόπος όπου θα υπάρχουν πάντα υπέροχα μέρη και εξαιρετικά ακίνητα και η Α.Τ.Ε. θα προσφέρει τα καλύτερα από αυτά, είτε για να ζήσει κανείς μόνιμα, είτε για να περάσει ονειρεμένες διακοπές.»

Κατεβάστε το φυλλάδιο: ATE-AGENCY-TOURISM

KORFOS MULTI RACES

TOP