ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για κάθε αθλητή.

Θα καταγραφεί ο συνολικός χρόνος από την εκκίνηση αλλά και ο καθαρός του χρόνος (από τη στιγμή που θα περάσει τη γραμμή της εκκίνησης).

Το chip χρονομέτρησης βρίσκεται πίσω από τον αριθμό σου (bib number) ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί στο t-shirt του αγώνα (ή άλλο) με τις παραμάνες που περιέχονται στον φάκελο και να μην καλυφθεί με κάποιο άλλο ρούχο ή αντικείμενο.

Σε δύο ενδιάμεσα σημεία θα υπάρχουν ζώνες ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης έτσι ώστε να διασφαλισθεί η εγκυρότητα του αγώνα. Στα τελικά αποτελέσματα θα συμπεριληφθούν μόνο όσοι έχουν περάσει από την εκκίνηση, τα ενδιάμεσα σημεία και τον τερματισμό.

Ο αριθμός του δρομέα μαζί με το ηλεκτρονικό chip που βρίσκεται κολλημένο στην πίσω πλευρά υποδηλώνουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του αγώνα την ταυτότητα του αθλητή.​

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται ανταλλαγή του αριθμού σας με κάποιον άλλο ούτε θα υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης αριθμών συμμετοχής. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί δεν θα συμπεριληφθείτε στα τελικά αποτελέσματα. Μετά το τέλος του αγώνα δεν χρειάζεται να επιστρέψετε τον αριθμό σας.

TOP