ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στην παράλια πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου, μπροστά στο έμβλημα του Δήμου Κορινθίων και της πόλης της Κορίνθου, το άγαλμα του Πηγάσου, θα αποτελέσει την αφετηρία και τον τερματισμό, του εορταστικού νυχτερινού αγώνα δρόμου «Korinthos X-MAS Night Run» και για τις δυο διαδρομές.

Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, έχουν κοινή αφετηρία και τερματισμό, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το άγαλμα του Πηγάσου.

Αφού δοθεί η εκκίνηση, η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς διέρχεται την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Σίνα στην οποία  γίνεται αναστροφή 180ο. Οι δρομείς συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι την οδό Κύπρου όπου  θα αλλάξει πορεία η διαδρομή, με στροφή των αθλητών προς τα αριστερά έως και την οδό Περιάνδρου. Έπειτα οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά έως την οδό Πυλαρινού. Στην οδό Πυλαρινού τρέχουν μέχρι την οδό Ερμού όπου εκεί στρίβουν  αριστερά. Διασχίζουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού, συνεχίζουν άλλα πενήντα μέτρα και αφού περάσουν μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών θα κατευθυνθούν για να ολοκληρώσουν την διαδρομή των δυο (2) χιλιομέτρων στην αψίδα τερματισμού έμπροσθεν του αγάλματος του Πηγάσου.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των πέντε (5) χιλιομέτρων, θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδρομή και αφού διασχίσουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού θα κατευθυνθούν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, τον δρόμο που οδηγεί παραλιακά στη Ποσειδωνία. Εκατόν πενήντα μέτρα (150) μετά το άγαλμα του Ποσειδώνα,  θα κάνουν αναστροφή 180ο και θα οδεύσουν στη τελική ευθεία που θα τους οδηγήσει στην αψίδα τερματισμού, μπροστά από το άγαλμα του Πηγάσου.

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ευδιάκριτες ενδείξεις ανά χιλιόμετρο, που θα κατευθύνουν τους δρομείς, φωτεινή σηματοδότηση, καθώς επίσης και πλήθος εθελοντών,  πρόθυμων να βοηθήσουν, σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιαδήποτε ανάγκη.

TOP