XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2.5km

Πάρε μέρος στον εορταστικό αγώνα τρεξίματος XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2.5km. Διάβασε παρακάτω για την Περιγραφή του Αγώνα, το Δικαίωμα Συμμετοχής, το Κόστος Συμμετοχής, Γενικές Πληροφορίες του Αγώνα και Δήλωσε Συμμετοχή!

 

Ο αγώνας «X-MAS Night Run Korinthos », δύο διαφορετικών διαδρομών, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Κανονισμούς που ακολουθούν.

 • Κάθε αθλητής/τρια λαμβάνει μέρος στον αγώνα με δική του ελεύθερη βούληση και προσωπική του ευθύνη, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς για να μπορούν να συμμετάσχουν με ασφάλεια.
 • Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθούν δυο ξεχωριστές διαδρομές, μία αγωνιστική των 5 χλμ. και μία εορταστικού χαρακτήρα των 2.5 χλμ. Στη πρώτη κατηγορία, την αγωνιστική, θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης, καθώς και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στη δεύτερη κατηγορία, στη διαδρομή εορταστικού χαρακτήρα, θα δοθούν μόνο αναμνηστικά μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν. Στην απονομή της γενικής κατάταξης οι αθλητές/τριες θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά το φούτερ της διοργάνωσης που θα τους δοθεί ως δώρο.
 • Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του. Σε περίπτωση εξαιρετικά δυσμενών  καιρικών  συνθηκών, δύναται η Οργανωτική Επιτροπή, να αποφασίσει την αναβολή της διοργάνωσης και να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Σωματείου.
 • Οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον έχουν  πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.
 • Στον αγώνα των 5km μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές ηλικίας 12-17ετών, θα πρέπει να έχουν έγγραφη γονική συναίνεση. Στον εορταστικό αγώνα των 2.5km μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 8ο έτος της ηλικίας τους. 
 • Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.
 • Επιπλέον αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.
 • Ο κάθε αθλητής/τρια πρέπει να παραλάβει τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του από την γραμματεία, αυτοπροσώπως , την ημέρα και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί , με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής/τρια  μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα.
 • Κάθε αθλητής/τρια θα πρέπει να φοράει τον αριθμό συμμετοχής, που του έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του στήθους του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον αγώνα. Η πρόσβαση στο σημείο εκκίνησης, τερματισμού καθώς και στη διαδρομή  του αγώνα, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές  (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).
 • Οι αθλητές θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα. Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα, χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.
 • Κάθε αθλητής/τρια συναινεί στη χρήση της εικόνας του κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.
 • Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και των κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του, καθώς επίσης δύναται να αλλάξει και την προκαθορισμένη διαδρομή των δυο αποστάσεων χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση. Φυσικά θα υπάρχει σχετική  ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ο αγώνας καλύπτεται υγειονομικά από τους διοργανωτές με παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα, στη χώρο της Γραμματείας θα υπάρχει ομάδα εθελοντών η οποία θα αναλάβει την παραλαβή και φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών.

Στο πακέτο συμμετοχής κάθε αθλητή δίνεται και ο προσωπικός του αριθμός σε αυτοκόλλητη μορφή. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει υποχρεωτικά να επικολλείται πάνω στα προσωπικά του είδη, προκειμένου να ταυτοποιείται εύκολα ο κάτοχος κάθε είδους.

Για τον αγώνα απόστασης 2.5χλμ : Όσοι αθλητές τρέξουν την διαδρομή των 2.5χλμ. θα μπορέσουν να ξεδιψάσουν στο σημείο τερματισμού όπου μέλη της εθελοντικής μας ομάδας θα τους προσφέρουν νερό, ισοτονικό και φρούτο.

Για τον αγώνα απόστασης 5χλμ: Όσοι αθλητές τρέξουν την διαδρομή των 5χλμ. λίγο μετά το μισό της και συγκεκριμένα στα 2,5 χλμ θα μπορέσουν να ξεδιψάσουν στο σταθμό υδροδοσίας, όπου θα υπάρχει ειδικό stand με νερά και ισοτονικά καθώς επίσης και στο σημείο τερματισμού, στα 5χλμ, μέλη της εθελοντικής μας ομάδας θα τους προσφέρουν εκ νέου νερό, ισοτονικό και φρούτο.

Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα «X-MAS Night Run Korinthos » απόστασης των 2.5χλμ και 5χλμ. είναι εξήντα (60) λεπτά. Για το χρονικό αυτό διάστημα θα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη σχετική διαδρομή. Μετά από αυτό το όριο οι συμμετέχοντες αθλητές θα κινούνται με προσωπική τους ευθύνη και όχι πάνω στη διαδρομή, αλλά στο πεζοδρόμιο.

Εάν κάποιος από τους συμμετέχοντες αθλητές, για οποιονδήποτε λόγο εγκαταλείψει την προσπάθειά του, θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τον πλησιέστερο σημείο υποστήριξης ή να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο των διοργανωτών κατά μήκος της διαδρομής. Σε περίπτωση που δεν χρήζει ιατρικής βοήθειας, θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τον τερματισμό με δική του ευθύνη. Διαφορετικά για την μεταφορά του θα φροντίσουν οι διοργανωτές.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του αγώνα μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

Φέτος στο "xmas Night Run Korinthos 2018" για πρώτη φορά θα διεξαχθούν δυο ξεχωριστές διαδρομές, μία αγωνιστική των 5 χιλιομέτρων και μία εορταστικού χαρακτήρα των 2.5 χιλιομέτρων.

Στη πρώτη κατηγορία, την αγωνιστική, θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης καθώς και κάθε ηλικιακής κατηγορίας, ενώ στη δεύτερη κατηγορία, στη διαδρομή εορταστικού χαρακτήρα, θα δοθούν μόνο αναμνηστικά μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν.

15 ΔΕΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10:00-17:00: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχo για τον καθένα πακέτo συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται πλησίον του αγάλματος Πήγασος στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος).

 • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

17:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

Μπροστά στο άγαλμα του Πηγάσου(Φλοίσβος)

18:00: Εκκίνηση του αγώνα «X-MAS Night Run Korinthos»

(Ταυτόχρονη και για τις δυο αποστάσεις, 2.5χλμ και 5χλμ)

19:00: Πιθανός τερματισμός τελευταίου αθλητή

Απονομές

1) Με κάρτα Master ή Visa

Στη Φόρμα Συμμετοχής επιλέξτε Τρόποι Πληρωμής: Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal ακόμα και εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε αυτήν αρκεί να έχετε μία κάρτα master ή visa. Ο τρόπος αυτός συμπεριλαμβάνει επιπλέον έξοδα +0,54€.

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς ή με E-banking Πειραιώς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ «Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5509089048468

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8901725090005509089048468

BIC: PIRBGRAA

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Παρακαλούμε όπως αναγράφετε ΡΗΤΑ το Ονοματεπώνυμό σας (του αθλητή που συμμετέχει) στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πεδίο.

 • Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή της συμμετοχής επιβαρύνουν τον αθλητή
 • Αθλητές που δεν παρουσιάζονται στον αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλλει.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

Σας περιμένουμε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, για δεύτερη φορά στην Κόρινθο, να φωτίσουμε τους δρόμους με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Καλή επιτυχία !!!

XMAS NIGHT RUN KORINTHOS

TOP Do NOT follow this link or you will be banned from the site!